Adja fel hirdetését a BORS újságba!

Adja fel hirdetését

Hirdetés típusa
Kiemelési lehetőségek2018 szeptemberétől a Bors hétfői számaiban nem közölnek apróhirdetéseket!

Fizetendő

Szavak száma0
Megjelenések száma 1
Fizetendő összesen (bruttó)495 Ft (390 Ft + áfa)

A Bors országos terjesztésű szórakoztató napilap, a hét minden napján felhőtlen szórakozást,  tartalmas kikapcsolódást kínál olvasóinak. A legfontosabb napi aktualitások mellett beszámolunk a nagyvilág híreiről, bepillantást engedünk a hazai és nemzetközi sztárok hétköznapjaiba, követjük a politikai történéseket és ott vagyunk minden sporteseményen.

A Bors szókimondó, néha kicsit csípős. Az olvasó megkap mindent: szórakoztatást és hasznos információkat, praktikus ötleteket. 

Nyomott példány:           2017. első félév  – Hetente 86.020 db
Terjesztett példány:       2017. első félév –  Hetente 58.107 db

A kiadó egyéb kiadványai:

Délmagyarország, Kisalföld, Lajtapress, Sopronpress, Rábaközpress, Lilla Magazin, Lakás és Kert Magazin, Gasztro-magazin, Kisalföld Infoquelle, K2, K2 Hirdető, Szabadidő Magazin, Regényújság, Szeged Infó, Vásárhely Infó, Szentes-Csongrád Infó, Makó Infó,

A Lapcom Zrt. Magyarország egyik legstabilabb és legdinamikusabban fejlődő médiavállalkozása, meghatározó szerepet játszunk a nyomtatott sajtóban és a digitális tartalom szolgáltatói piacon. Sikerünk a folyamatos innovációnak, rugalmasságnak, gyors alkalmazkodókészségnek, az olvasói felhasználói-partneri igényekhez igazodó teljes körű kiszolgálásnak köszönhető.

Több mint 100 újságíró dolgozik nálunk nap mint nap azon, hogy olyan kiadványokat készítsünk, amelyek hiteles, hasznos és szórakoztató tartalmaikkal elválaszthatatlan része olvasóink mindennapjainak.

http://www.lapcom.hu

Megjelenés:
Minden hét minden napján, vasárnap és ünnepnap kivételével.

Hétfőnként az újság nem jelenít meg apróhirdetést!

Anyagleadás (fizetéssel együtt):
A kért megjelenés előtt 2 munkanappal 13 óráig.
(Rovatok: Adásvétel, Albérlet, Állat, Állás, Befektetés, Bútor, Életmód, Egészség, Értékpapír, Ezoterika, Ékszer, Fitnesz és sport, Festmény, Felhívás, Gazdaság, Gondozás, Gyászjelentés, Hitel, Ingatlan, Jármű, Könyv, Közlemények, Masszázs (üzleti), Oktatás, Régiség, Ruházat, Sportcikk, Szolgáltatás, Szórakozás, Társkereső, Társközvetítő iroda, Természetgyógyászat, Utazás, Vállalkozás, Vegyes, Üzletek/Irodák, Sportfogadás)

(Mellékletek: Hétfő-Rejtvény Magazin, Kedd-kéthetente Gasztro receptmagazin, kéthetente Lakás Kert, Szerda-tv heti magazin, Csütörtök- Rejtvény Magazin, Péntek-kéthetente Lilla női magazin, kéthetente Egészség Magazin, Szombat- Rejtvény Magazin)

Hirdetési tarifa:
Magán:                       160 Ft+áfa =  204 Ft szavanként
Közületi/üzleti:         270 Ft+áfa =  343 Ft szavanként
Partner rovat:           500 Ft+áfa =  635 Ft szavanként  (társkereső)
Sport masszázs:     500 Ft+áfa =  635 Ft szavanként  (engedéllyel)
Kiemelt:                    700 Ft+áfa =  889 Ft szavanként (negatív vagy keretes, fekete-fehérben)
(Üzleti: Mindazon hirdetések, amelyekből a hirdetőnek folyamatos bevétele/jövedelme származik (függetlenül attól, hogy a hirdető magánszemély, egyéni vállalkozó vagy cég). A Kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a magánjellegű kategóriában feladott, de egyértelműen üzleti hirdetéseket csak a teljes díjtétel beérkezése után jelentesse meg.)

Színes (kiskeretes/fotós) hirdetés apróhirdetések között:
Ha szeretne keretes hirdetést feladni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!
32×10 mm            3.500 Ft+áfa =   4.450 Ft
32×20 mm            7.000 Ft+áfa =   9.900 Ft
32×30 mm          10.500 Ft+áfa = 13.350 Ft
32×40 mm          14.000 Ft+áfa = 17.800 Ft
32×50 mm          17.500 Ft+áfa = 22.250 Ft

Kedvezmény:
Színes keretes hirdetés 4 db esetén 15% engedmény!

Beérkező levelek kiküldése:
Ha hirdetésében jeligét ad meg – amely szintén beleszámít a szószámba – utána címünk jelenik meg (amely 2 szónak fog számítani!).
Az így beérkező leveleket vagy cégünknél átveheti 08.30-15.30 között hétköznap, vagy 600 Ft ellenértékért (max. 2 alkalommal) elküldjük Önnek a beérkező jeligés leveleket. (Ehhez kérjük, pontosan adja meg címét!)

Hirdetés feladása a Bors újságban: (minimálisan 3 szó!)