Adja fel hirdetését a Kistermelők lapjába!

Adja fel hirdetését

Hirdetés típusa
A képet a "Fájlfeltöltés" menüpontban tudja feltölteni. Akár a fizetés után vagy előtt. Ne felejtse, hogy a feltöltéshez is ugyanazt az email cimet vagy nevet adja meg, hogy azonosítani tudjuk.

Fizetendő

Szavak száma0
Megjelenések száma 1
Fizetendő összesen (bruttó)495 Ft (390 Ft + áfa)

Miként tudta megőrizni egy évszázadon át a lap népszerűségét? A magyarázat a történetében van. A történet pedig a valósághoz való folyamatos alakulásról szól. A lap elődjét 1903-ban alapították Baromfitenyésztés címen. Túlélve minden válságot, háborút, az 1970-es évekig az egyetlen fórum volt, ahol a baromfitartással kapcsolatos tudományos kutatások mellett a gyakorlati ismeretek is helyt kaptak. Később egy melléklettel bővítve nyúltenyésztési rovat is indult. Ezt követően felvállalta az egész háztáji termelést, s Kistenyésztők Lapja címen jutott el az olvasókhoz. A rendszerváltáskor, témakörét kibővítendő kapta a Kistermelők Lapja címet. Ma már a termelés vertikumának kiépítéséhez nyújt segítséget a lap. Az állattenyésztés témakörén belül jelzi a világ élvonalába tartozó legmodernebb technológiákat, azokról bővebb információt szolgáltató honlapok elérhetőségeit, a fajtakísérletek eredményeit, a gyakorló állattenyésztők tapasztalatait. Igyekszik mindenhol a témához kapcsolódó közgazdasági vonatkozásokat is elemezni, hogy a gazdálkodó összevethesse saját tevékenységének eredményességét a hazai és nemzetközi színvonallal. Mivel sok termelőnek a feldolgozás és az értékesítés jelentheti a kitörési pontot, a lap témái között egyre inkább előtérbe kerülnek a helyi élelmiszer előállítás, a helyi marketing, s a regionális értékesítés témakörei. Mind több olvasó érdeklődik a hobbi állattartás, vagy a társállattartás iránt. Három vonatkozásban tárgyalja a lap e témaköröket. Egyik az önellátást szolgáló kisállattartás, mint például a nyúl és a galamb tenyésztése, másik a kedvtelésből folytatott tevékenység mint a díszbaromfi tenyésztés, harmadik a társállatok, például kutya, macska, hüllők tenyésztése.

Nyomott példány:           2017. első félév  – Havonta 34.000 db
Terjesztett példány:       2017. első félév –  Havonta 32.500 db 

kiadó egyéb kiadványai:
Magyar Mezőgazdaság, Kertészet és Szőlészet,  Méhészet, Kertbarát Magazin, Kerti Kalendárium, Borászati Füzetek, A Mi Erdőnk, Pegazus, Állattenyésztés, TÁM Magazin

Agrárszaklapok és mellékletek kiadása, Digitális lapok kiadása, Hírportál készítése és üzemeltetése, Rendezvények és konferenciák szervezése, PR és marketing tevékenység

http://magyarmezogazdasag.hu/

Megjelenés:
Minden hónap második hetének szerdáján.

Anyagleadás (fizetéssel együtt):
Minden hónap 20.-án 13 óráig.
(Mellékletek: A lap időközönként külön pénzügyi melléklettel, illetve az állattenyésztés eszközeit forgalmazó cégek katalógusaival jelenik meg.)

Ha szeretne keretes hirdetést feladni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

Hirdetési tarifa:        
Magán:                                420 Ft/szó+áfa = 533 Ft/szó
Keretes magán:                 724 Ft/szó+áfa = 920 Ft/szó (43 mm x adott szöveg alapján)
Kép apróhirdetéshez: 10.394 Ft/db+áfa = 13.200 Ft/db (Méret: 43×32 mm)