Adja fel hirdetését a Nemzeti Sport újságba!

Adja fel hirdetését

Hirdetés típusaFizetendő

Szavak száma0
Megjelenések száma 1
Fizetendő összesen (bruttó)495 Ft (390 Ft + áfa)

A Nemzeti Sport Magyarország egyetlen sportnapilapja. Minden, a sport iránt érdeklődő olvasónak tartalmas kikapcsolódást nyújt, tájékoztat, véleményt mond és alakít. A több mint 110 éves múltra visszatekintő lap nemcsak a magyar lappiac egyik legpatinásabb szereplője, de nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét. Első száma 1903. március 15-én került az utcákra, a húszas évek elején hetente kétszer jelent meg, 1923 óta pedig napilapként működik.
 
A Nemzeti Sport a labdarúgás mellett öt sportággal: kézilabda, kosárlabda, vízilabda, jégkorong, Formula–1 kiemelten foglalkozik, valamint a kisebb sportágak is rendszeresen helyet kapnak benne. A kiemelt hat sportágról minden nap kapnak az olvasók érdekes, szakmai híreket, fotókat és információkat.

Nyomott példány:           2017. első félév  – Hetente 56.089 db
Terjesztett példány:       2017. első félév –  Hetente 35.963 db

kiadó egyéb kiadványai:
Világgazdaság, Manager Magazin, Vasárnap reggel, Lakáskultúra, Autó-Motor, Nemzeti Sport, Nemzeti Sport Magazin, Képes Sport, FourFour Two, Sport and Life, hot!, Fanny, Édes Élet, Ínyenc, Test&Lélek, Bravo, TV Műsor, Népsport, Rejtvénytipp, Mindmegette, Jól vagyok, Otthon vagyok, Kis Kobold

A Mediaworks szlogenje – „Content first”, azaz „Első a tartalom” – hivatott kifejezni, hogy a vállalat hisz a tartalomban, és invesztál bele, ezt tartja egy médiavállalkozás legfontosabb alapkövének.

http://mediaworks.hu/

Megjelenés:
A hét minden napján ünnepnap kivételével. (Vasárnap is)

Anyagleadás (fizetéssel együtt):
A kért megjelenés előtt 2 munkanappal 13 óráig.

(Rovatok: Adásvétel, Albérlet, Állat, Állás, Befektetés, Bútor, Életmód, Egészség, Értékpapír, Ezoterika, Ékszer, Fitnesz és sport, Festmény, Felhívás, Gazdaság, Gondozás, Gyászjelentés, Hitel, Ingatlan, Jármű, Könyv, Közlemények, Masszázs (üzleti), Oktatás, Régiség, Ruházat, Sportcikk, Szolgáltatás, Szórakozás, Társkereső, Társközvetítő iroda, Természetgyógyászat, Utazás, Vállalkozás, Vegyes, Üzletek/Irodák, Sportfogadás)

(Mellékletek: Hétfő: Népsport retro, Kedd: Kihívás/Tenisz, Szerda: Hajrá Foci, Csütörtök: Itt van Amerika! Péngtek: Sportkrém, Szombat: Hosszabbítás sporttelevíziós műsorral, Vasárnap: NS-Junior, Kéthetente Vasárnap: Járgány)

Ha szeretne keretes hirdetést feladni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

Hirdetési tarifa:

Magán:                         129,93 Ft+áfa =  165 Ft szavanként
Magán kiemelt:          137,80 Ft+áfa =  175 Ft szavanként (Gyászhír is!) 
Társkereső:                  137,80 Ft+áfa = 175 Ft szavanként
                   (kötelező az ismerkedne vagy randizna kifejezés használata!)
Közületi:                      137,80 Ft+áfa = 175 Ft szavanként
Közlemény:                 133,86 Ft+áfa = 204 Ft szavanként  (pld. csődeljárás)
Gyászhír:                      137,80 Ft+áfa = 175 Ft szavanként (sima szöveges, csak a név kiemelve)
Kiskeretes:                  145,67 Ft+áfa =  185 Ft szavanként

+ Telefon szó mindig kiírásra kerül (pld: Tel:, stb.) és plusz szónak is számít!

(Üzleti: Mindazon hirdetések, amelyekből a hirdetőnek folyamatos bevétele/jövedelme származik (függetlenül attól, hogy a hirdető magánszemély, egyéni vállalkozó vagy cég). A Kiadó fenntartja magának a jogot, hogy a magánjellegű kategóriában feladott, de egyértelműen üzleti hirdetéseket csak a teljes díjtétel beérkezése után jelentesse meg.)

Kedvezmény:
Közületi megrendelés esetén mennyiségi kedvezmény:

10 db =   5%
15 db =   7%
20 db = 10%

a kedvezmények érvényesítéséhez lépjen kapcsolatba velünk! 

Beérkező levelek kiküldése:
Ha hirdetésében jeligét ad meg – amely szintén beleszámít a szószámba – utána címünk jelenik meg (amely 2 szónak fog számítani!).
Az így beérkező leveleket vagy cégünknél átveheti 08.30-15.30 között hétköznap, vagy 600 Ft ellenértékért (max. 2 alkalommal) elküldjük Önnek a beérkező jeligés leveleket. (Ehhez kérjük, pontosan adja meg címét!)