Adja fel hirdetését a Hajdú-Bihari Naplóba!

Adja fel hirdetését

A hirdetés típusa


1. sor
2. sor
3. sor
4. sor
5. sor
6. sor
7. sor
8. sor

Fizetendő

Szavak száma0
Megjelenések száma 1
Fizetendő összesen (bruttó)1800 Ft (1420 Ft+áfa)

A Hajdú-bihari Napló első száma 1944-ben jelent meg, még Néplap néven. Az újság azóta is egyeduralkodó a megyében, vezető szerepe nem csökkent az évtizedek alatt. A Naplónak független megyei napilapként továbbra is komoly véleményformáló ereje van a Hajdúságban.
Újságíróink, szerkesztőink arra törekszenek, hogy lapunkba túlnyomó többségében saját készítésű, igényes, izgalmas, olvasmányos anyagok kerüljenek.
A legfrissebb hírek mellett rendszeresek a tematikus oldalak, mint például a Debrecen, a Megyénből, a Sport, a Szépség, az Egészég, a Kultúra, a Fórum, a Gazdaság, az Oktatás, a Fiataloknak vagy éppen a Programajánló. A szerkesztőség tagjai a kor kihívásainak megfelelően, különböző mellékleteket és érdekes kiadványokat is készítenek, többek között a Kontúrt, a TV Pluszt, különböző receptfüzetek és a Virágkarneváli magazint.

Nyomott példány:           Naponta 32.150 db
Terjesztett példány:       Naponta 31.120 db

kiadó egyéb kiadványai:
Észak Magyarország, Kelet Magyarország, SzuperInfó lapok, Kontúr Magazin

 Az Inform Média Lapkiadó Kft. Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő médiavállalkozása. Az északkelet-magyarországi régióban piacvezető pozícióval rendelkező Inform Média Lapkiadó központja Hajdú-Bihar megye szívében, Debrecenben található. Mi tartozik tevékenységi körünkbe? Napilapok, hetente megjelenő ingyenes újságok, hirdetési hetilapok, időszakos kiadványok szerkesztése illetve nyomtatása, továbbá nyomdai értékesítés, terjesztés, s nem utolsó sorban az online termékek: hírportálok és webügynökség. A sikerben kulcsfontosságú szerepet tölt be innovációs üzletpolitikánk, s az önmagunktól és minden munkatársunktól elvárt megújulásra, fejlődésre való törekvés.

http://informmedia.hu

Megjelenés:
Minden hét minden napján, vasárnap és ünnepnap kivételével.

Anyagleadás (fizetéssel együtt):
A kért megjelenés előtt 2 munkanappal 13 óráig.
(Rovatok: Ingatlan, Építőanyag, Gép, szerszám, termelőeszköz, Elektronika, Háztartási gép és felszerelés, Hangszer, Hobby-, sport-, játékeszköz, szoftverek, Járművek, Bútor, ruha, régiség, Állat, növény, Közlemények, Szolgáltatás, Állás, oktatás, Társkeresés, Vegyes, egyéb, Jókívánság, Kegyeleti hirdetések)

Hirdetési tarifa:
Hirdetés megkezdett soronként! 1 sor = 32 karakter (betű, szóköz és írásjel) – max. 270 karakter

Apróhirdetés: első szó kiemelve!
Lakossági:         2200 Ft+áfa = 2794 Ft – első sor
                              472 Ft+áfa =    600 Ft -minden további sor
Közületi:            3400 Ft+áfa = 4318 Ft – első sor
                              652 Ft+áfa =  828 Ft -minden további sor

Lakossági 2+1:   minden harmadik hirdetés Grátisz!
Közületi 2+1:       minden harmadik hirdetés Grátisz!

Kegyeleti hirdetések: (keretben)
2/25       90×25 mm            5.984 Ft+áfa =   7.600 Ft
2/50       90×48 mm            9.370 Ft+áfa = 11.900 Ft

Ha szeretne keretes hirdetést feladni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

 (Üzleti: A hirdetési tarifát –lakossági vagy üzleti- a hirdetés tartalma határozza meg. Hirdetését üzleti tarifával közöljük, ha vállalkozással, ipari, gazdasági tevékenységgel kapcsolatos (pl.: álláskínálat, üzleti, pénzügyi ajánlatok, kereskedelmi tevékenység, szolgáltatás). Cégek és jogi személyek kizárólag üzleti díjszabással hirdethetnek.)

(A hirdetések megjelentetése a magyar helyesírás érvényben lévő szabályai szerint történik. Az ettől eltérő írásmódok kijavításra kerülnek. Erre vonatkozó reklamációt nem fogadunk el. Reklamációt a megjelenéstől számított 8 napon belül fogadunk el.)