Adja fel hirdetését a Kelet Magyarországba!

Adja fel hirdetését

A hirdetés típusa


1. sor
2. sor
3. sor
4. sor
5. sor
6. sor
7. sor
8. sor

Fizetendő

Szavak száma0
Megjelenések száma 1
Fizetendő összesen (bruttó)1800 Ft (1420 Ft+áfa)

Hagyomány és megújulás – generációk napilapja! Olvasóknak, olvasókról írni – tulajdonképpen ennyi a siker titka, amelyre több mint hetven év után is bátran építhet Szabolcs-Szatmár-Bereg megye napilapja: a Kelet-Magyarország.
Az elmúlt hét évtized kötelez – a közel 570 ezres lélekszámú megyében „a Kelet” ilyen hosszú ideje piacvezető és őrzi meghatározó szerepét a tájékoztatásban. Ezt az újságot valóban szeretik az olvasók, bizonyíték erre az előfizetők népes tábora, a folyamatosan magas olvasottsági mutatószám.
Ezt a kötődést azonban napról napra szívós, kemény és elkötelezett munkával kell megőrizni, s megerősíteni. Erre esküdött föl a szerkesztőség stábja, melyet képzett újságírók, fotóriporterek alkotnak, s akik számára a legfontosabb követelmény az olvasók iránti tisztelet, a hivatás iránti alázat.
Igazi tartalommal kell megtölteni a lapot, és a napjaink hírversenyében elvárás, hogy amit a Kelet-Magyarország nyújt az olvasóknak, az valamiben mindig legyen több, más, színesebb, érdekesebb. Természetesen a kor infokommunikációs technikájának megfelelve már nem csak nyomtatott, hanem digitális változatban is. Ennek szellemében a Kelet-Magyarország jelenléte, munkája, küldetése messze túlmutat Szabolcs-Szatmár-Bereg megye lakosságának tájékoztatásán. A legkülönbözőbb módon és területen van jelen a megye életében, legyen az gazdaság, kultúra, sport, egészségügy, közbiztonság, vagy épp szolidaritás. Mindezekről nem csak tudósítunk, hanem kezdeményező szerepet is vállalunk, többnyire nemes célok eléréséhez megnyerve az itt élőket.
A Kelet-Magyarország nem csupán a hír, hanem az összetartozás örömének is a forrása Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.

Nyomott példány:           Naponta 38.100 db
Terjesztett példány:       Naponta 36.340 db

kiadó egyéb kiadványai:
Észak Magyarország, Hajdú-Bihari Napló, SzuperInfó lapok, Kontúr Magazin

 Az Inform Média Lapkiadó Kft. Magyarország egyik leggyorsabban fejlődő médiavállalkozása. Az északkelet-magyarországi régióban piacvezető pozícióval rendelkező Inform Média Lapkiadó központja Hajdú-Bihar megye szívében, Debrecenben található. Mi tartozik tevékenységi körünkbe? Napilapok, hetente megjelenő ingyenes újságok, hirdetési hetilapok, időszakos kiadványok szerkesztése illetve nyomtatása, továbbá nyomdai értékesítés, terjesztés, s nem utolsó sorban az online termékek: hírportálok és webügynökség. A sikerben kulcsfontosságú szerepet tölt be innovációs üzletpolitikánk, s az önmagunktól és minden munkatársunktól elvárt megújulásra, fejlődésre való törekvés.

http://informmedia.hu

Megjelenés:
Minden hét minden napján, vasárnap és ünnepnap kivételével.

Anyagleadás (fizetéssel együtt):
A kért megjelenés előtt 2 munkanappal 13 óráig.
(Rovatok: Ingatlan, Építőanyag, Gép, szerszám, termelőeszköz, Elektronika, Háztartási gép és felszerelés, Hangszer, Hobby-, sport-, játékeszköz, szoftverek, Járművek, Bútor, ruha, régiség, Állat, növény, Közlemények, Szolgáltatás, Állás, oktatás, Társkeresés, Vegyes, egyéb, Jókívánság, Kegyeleti hirdetések)

Hirdetési tarifa:
Hirdetés megkezdett soronként! 1 sor = 32 karakter (betű, szóköz és írásjel) – max. 270 karakter

Apróhirdetés: első szó kiemelve!
Lakossági:         2200 Ft+áfa = 2794 Ft – első sor
                              472 Ft+áfa =    600 Ft -minden további sor
Közületi:            3400 Ft+áfa = 4318 Ft – első sor
                              652 Ft+áfa =  828 Ft -minden további sor

Lakossági 2+1:   minden harmadik hirdetés Grátisz!
Közületi 2+1:       minden harmadik hirdetés Grátisz!

Kegyeleti hirdetések: (keretben)
2/25       90×25 mm            5.984 Ft+áfa =   7.600 Ft
2/50       90×48 mm            9.370 Ft+áfa = 11.900 Ft

Ha szeretne keretes hirdetést feladni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk!

 (Üzleti: A hirdetési tarifát –lakossági vagy üzleti- a hirdetés tartalma határozza meg. Hirdetését üzleti tarifával közöljük, ha vállalkozással, ipari, gazdasági tevékenységgel kapcsolatos (pl.: álláskínálat, üzleti, pénzügyi ajánlatok, kereskedelmi tevékenység, szolgáltatás). Cégek és jogi személyek kizárólag üzleti díjszabással hirdethetnek.)

(A hirdetések megjelentetése a magyar helyesírás érvényben lévő szabályai szerint történik. Az ettől eltérő írásmódok kijavításra kerülnek. Erre vonatkozó reklamációt nem fogadunk el. Reklamációt a megjelenéstől számított 8 napon belül fogadunk el.)